Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 41
W te Święta rozgoszczą się u nas kruche ciasteczka z owocową niespodzianką, c...
Odsłon: 26
Sos z suszonych grzybów to idealny dodatek do kasz, krokietów, mięsa. Myślę,...
Odsłon: 123
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 130
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 41
W te Święta rozgoszczą się u nas kruche ciasteczka z owocową niespodzianką, c...
Odsłon: 26
Sos z suszonych grzybów to idealny dodatek do kasz, krokietów, mięsa. Myślę,...
Odsłon: 123
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 130
Składniki
Kiełbasę pokroić w plasterki (grubą w plasterki i na 4). Cebulę i czosnek obrać i pokroić w kostkę. Ziemniaki wraz z patatami obrać ,umyć i pokroić w kostkę. W garnku rozgrzać oliwę ,podsmażyć na niej kiełbasę i wyjąć. Do tłuszczu dodać cebulę i czosnek ,poddusić. Następnie wrzucić ziemniaki ,posypać papryką ,lekko podsmażyć. Wlać bulion drobiowy i gotować pod przykryciem 25 min. 10 min. przed końcem gotowania dodać szpinak i kiełbasę. Doprawić solą ,pieprzem i papryką.