Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warto wypróbować ten przepis ze względu na jego ogromne właściwości odżywcze i zdrowotne.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 668
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 101
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 35
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2699
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 668
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 101
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 35
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2699
Składniki
Pstrąga sprawić, ugotować go w przyprawionej wodzie. Rybę delikatnie wyjąć a wywar zredukować do objętości 0.5 l., przecedzić, rozpuścić w nim żelatynę i schłodzić. Zimną rybę udekorować i zalać zastygającą galaretą. Wstawić do lodówki na min. 5 h.