Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne danie na smaczny obiad.
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 459
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 113
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 459
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 113
Składniki
Przygotowanie: Do mięsa mielonego dodać jajko, drobno posiekaną cebulę, otręby, olej, sól, pieprz do smaku oraz 4 łyżki zimnej wody. Masę dokładnie wyrobić i uformować kulki.
Cebulę do sosu również drobno posiekać i zeszklić na maśle, dodać pomidory z puszki i włożyć kulki mięsne. Dusić na wolnym ogniu około 10 minut, następnie dodać groszek doprawić do smaku i gotować następnie 10 minut- również na bardzo wolnym ogniu. Danie posypać pietruszką z majerankiem i jak lubimy zaciągnąć śmietanka.