Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34912
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 16903
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34912
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 16903
Składniki
Najpierw gotujemy zalewę z podanych składników.
Siekamy kapustę, pora kroimy w półplasterki, papryke w paski, Ogórki, pietruszkę i marchewki obieramy. Ogórki kroimy w plasterki, marchew i pietruszkę scieramy na tarce.
Warzywa mieszamy dokładnie z ostudzoną zalewą i odstawiamy na 1-2 godziny (od czasu do czasu przemieszać)
Sałatkę przekładamy do słoiczków i pasteryzujemy przez około 15 minut