Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo dobra i smaczna sałatka, mało pracochłonna
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1333
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 247
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1333
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 247
Składniki
Ugotować buraczki , obrac ze skórki.Zetrzec na tarce, na grubych oczkach.
Z wymienionych składników zagotować zalewę.Zetrzeć 2 ząbki czosnku , dodac do zalewy, tą zalewą zalać starte buraczki / przez sitko /. Pozostawić na parę godzin. Włożyć do słoików i zagotować , małe słoiki / od dżemu / , gotuję 10-15 min.Smacznego.