Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo dobra i smaczna sałatka, mało pracochłonna
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34920
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 17120
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34920
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 17120
Składniki
Ugotować buraczki , obrac ze skórki.Zetrzec na tarce, na grubych oczkach.
Z wymienionych składników zagotować zalewę.Zetrzeć 2 ząbki czosnku , dodac do zalewy, tą zalewą zalać starte buraczki / przez sitko /. Pozostawić na parę godzin. Włożyć do słoików i zagotować , małe słoiki / od dżemu / , gotuję 10-15 min.Smacznego.