Do góry

Dania główne Przepis na:

Racuchy z dyni

Racuchy z dyni

Autor:

Przepisów i artykułów: 80 Ocena: 1951

Dodano:

Odsłon: 29191

pycha

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Dynię zetrzec na tarce o grubych oczkach. Dodac pozostałe składniki. Wymieszac. Ciasto smażyc na rumiano. Można podawac z bitą śmietaną, dżemem lub cukrem pudrem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

sereberko80 02 października 2011 przyłączam się do zachwytów :-) smakują tak samo pysznie na ciepło, jak na zimno. równiez dodałam trochę więcej cukru. polecam :-)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

baskabb 20 listopada 2010 pycha:) dodalam tylko troche wiecej cukru, ale to kwestia upodobania:) polecam

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń