Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczne, a zarazem pyszne danie.
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 423
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 98
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 423
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 98
Składniki
Pokrojona cebulę zeszklić na patelni i połączyć z rozmrożonym szpinakiem. Dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, przyprawić do smaku gałką muszkatołową, vegetą i wymieszać.
Mięso podzielić na płaty, rozbić tłuczkiem, następnie wetrzeć w nie sól, pieprz i paprykę. Na gotową masę wyłożyć szpinak, zawinąć.
Tak przygotowane roladki umieścić w rozgrzanym piekarniku na blasze wyłożonej folią aluminiową. Piec w temperaturze 170 stopni przez 45 minut. Smacznego :)