Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie trochę pracochłonne,ale za to przepyszne
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 171
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 321
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1546
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 171
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 321
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1546
Składniki
Mięso dokladnie wymieszać z podanymi składnikami , podzielić na 8 części
Folię aluminiową rozłożyć na stole posypać bułką tartą
Każdą część rozlożyć na folii ,nadać kształt prostokąta ,włożyć do środka kawałek przesmażonej papryki ,pieczarkę ,można też włożyć mały plasterek żóltego sera
Boki ładnie wyrownać ,formować ruloniki ,obtaczać w bulce tartej i smażyć na złocisty kolor . Można podawać z sosem ,z ziemniakami .Ja akurat podalam z ryżem , jako dodatek dodałam czerwone buraczkii kiszoną kapustę