Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śniadanie doskonałe lub przekąska idealna:). Fantastycznie prezentuje się na imprezowym stole. Smakuje zwłaszcza podane na ciepło - wygląda jak mięsne roladki, dlatego można się nieźle zdziwić:). Jeśli zrezygnujemy z boczku, roladki będą chrupiące
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 108
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 10491
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5496
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 51
Dziś do pracy.
Odsłon: 710
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 108
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 10491
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5496
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 51
Dziś do pracy.
Odsłon: 710
Składniki
Każdą kromkę chleba tostowego rozwałkowujemy cienko za pomocą wałka.
Smarujemy keczupem, majonezem, układamy ser i paprykę. Zwijamy w roladki, każdą z nich owijamy plastrem boczku. Spinamy wykałaczkami, które wyciągamy przed podaniem roladek.
Pieczemy w temperaturze 200 stopni przez około 10 minut.