Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Rosyjska ucha z filetami z tilapii"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 203
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 203
Składniki
Marchewkę, pietruszkę i seler oczyść, pokrój w kostkę. Włóż do garnka, zalej wodą, ugotuj. Dodaj pokrojony w kostkę ziemniak, obraną cebulę i oczyszczony por. Gotuj 10 min.
Wyjmij cebulę i por, przypraw. Do zupy dodaj pokrojone na małe kawałki filety rybne, gotuj ok. 7 min. Zupę posyp posiekanymi natką i koperkiem.
Przepis przysłała Urszula Świeca z Hrubieszowa.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie