Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa idealnie nadaje się na rozgrzanie organizmu. Kiedy przemarzniemy lub zacznie łapać nas przeziębienie wtedy sięgamy po ten przepis.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12551
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1421
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13591
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5730
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12551
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1421
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13591
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5730
Składniki
Makaron gotujemy zgodnie z przepisem zawartym na opakowaniu. Odcedzamy. Warzywa obieramy i myjemy. Marchew kroimy w półplasterki. Seler i pietruszkę kroimy w kostkę. Imbir kroimy w słupki. Por kroimy w piórka. W garnku rozgrzewamy tłuszcz, wrzucamy warzywa i podsmażamy przez kilka minut. Następnie zalewamy bulionem warzywnym. Gotujemy do miękkości warzyw. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z ugotowanym makaronem.