Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa idealnie nadaje się na rozgrzanie organizmu. Kiedy przemarzniemy lub zacznie łapać nas przeziębienie wtedy sięgamy po ten przepis.
Pyszny sos waniliowy, który może urozmaicić wiele deserów. Począwszy od naleś...
Odsłon: 89
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 16456
Pyszny sos waniliowy, który może urozmaicić wiele deserów. Począwszy od naleś...
Odsłon: 89
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 16456
Składniki
Makaron gotujemy zgodnie z przepisem zawartym na opakowaniu. Odcedzamy. Warzywa obieramy i myjemy. Marchew kroimy w półplasterki. Seler i pietruszkę kroimy w kostkę. Imbir kroimy w słupki. Por kroimy w piórka. W garnku rozgrzewamy tłuszcz, wrzucamy warzywa i podsmażamy przez kilka minut. Następnie zalewamy bulionem warzywnym. Gotujemy do miękkości warzyw. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z ugotowanym makaronem.