Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
latwe i szybkie w przyrzadzeniu
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 672
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 105
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 41
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2709
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 672
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 105
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 41
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2709
Składniki
JAJKA ROZTRZEPAC RAZEM Z WEGETA.RYBE OBTACZAC W JAJKU I BULCE TARTEJ I SMAZYC NA GORACYM TLUSZCZU.ZALEWA-3SZKLANKI WODY,SZKLANKA OCTU,CUKIER ,OBRANA I POKROJONA CEBULA W KRAZKI,ZIELE ANGIELSKIE I LISCIE LAUROWE ZAGOTOWAC -GOTOWAC 10-15MIN.GDY RYBA I ZALEWA OSTYGNIE ,TO RYBE WLOZYC DO ZALEWY I ODSTAWIC DO LODOWKI CONAJMNIEJ NA 24GODZ.PYSZNA POLECAM.FILETY PANGI PRZEKROIC PRZED SMAZENIEM NA DWA LUB 3 KAWALKI,WEDLUG UZNANIA