Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Ryba z musem kalafiorowym"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 191
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 191
Składniki
ugotuj. Odcedź, zmiksuj. Cebulę obierz, posiekaj. Pieczarki obierz, zetrzyj na tarce. Por oczyść, pokrój na kawałeczki. Czosnek obierz, posiekaj.
Masło stop na patelni, podsmaż cebulę, por, pieczarki i czosnek. Dodaj zmiksowaną masę kalafiorową i zioła, wlej śmietanę, przypraw solą i pieprzem, podgrzej.
Filety rybne oprósz solą i pieprzem. Panieruj w roztrzepanym jajku i sezamie. Usmaż na maśle. Przykryj musem kalafiorowym.Źródło: Chwila dla Ciebie