Do góry

Dania główne Przepis na:

ryż z warzywami w śmietanie

ryż z warzywami w śmietanie

Autor:

Przepisów i artykułów: 19 Ocena: 171

Dodano:

Odsłon: 4322

Dla wielbicieli warzyw, szybkie, aromatyczne danie na obiad lub kolacje:)

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. ryż gotujemy, około 15 min. Cebulkę podsmażamy na dobrze rozgrzanej patelni, dodajemy warzywa mrożone, dusimy ok 8 min. Dodajemy przyprawy,pietruszkę, następnie obie śmietany, koncentrat pomidorowy, dusimy ok 5 min. Gotowe danie posypujemy serem, smacznego:)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

wioleta333 31 lipca 2010 lubię takie szybkie dania jak jest upalnie i niechce się kompletnie nic .....

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń