Do góry

Dania główne Przepis na:

Sakiewki z mięsem i pieczarkami

Sakiewki z mięsem i pieczarkami

Autor: POMPOLINA

Przepisów i artykułów: 123 Ocena: 3248

Dodano: 31.08.2011

Odsłon: 13793

w sam raz do przegryzania, do czerwonego barszczyku. Prosty sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu czy innych zup.

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. mięso zmielić i połączyć z podsmażoną cebulką i pieczarkami. Doprawić do smaku przyprawami.

  2. z cista francuskiego wycinac kwadraty.

  3. Nałożyć farsz na każdy kwadrat i złożyć w sakiewke

  4. sakiewki posmarować roztrzepanym jajkiem i piec w temp 220 stopni az sie zarumienia.

  5. SMACZNEGO

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

goramarcina1 29 września 2011 Wyglądają smakowicie.Muszę wypróbować.Pozdrawiam

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń