Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
świerza lekka saladka dobrze komponuje sie z gyrosem ,polecam na upalne dni
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 150
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 150
Składniki
pomidory pokroić na księzyce i jeszce raz na pol ogorki w kostkę,ser takze w kostke dodać oliwki i wymieszać wszystkie skladniki opruszyc przyprawami ,by saladka nie byla zbyd sucha mozna dodadz sos skladający sie z :2 poządne lyzki olivy z oliwek,lyzeczka octu z wina lub balsamic,szczypta soli i pieoszu kropla musztardy francuskiej ,saladke polac sosem i wymieszać zchlodzidz 10 min w lodowce ,mozna ją serwowadz z grzankami z bagiedki ,ktore robimy w sposob bardzo prosty bagiedke pokroić w średnie plasterki i wsadzidz na ok 3-5 min do rozgrzanego piekarninka jak rownierz mozna je wykonac na grilu . Zycze smacznego