Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta i szybka sałatka, którą można jeść jako zimne danie lub z wędlinką jako przekąska
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 212
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 212
Składniki
Różyczki kalafiora ugotować w wodzie /naturalnie osolonej i osukrzonej/ Ostudzić
Pomidory sparzyć obrać ze skórki usunąc pestki pokroić w kostkę
Cebulke pokroić drobniutko. dodać do kalafiora.
majonez połączyć z jogurtem,posolić popieprzyć dodać cukier do smaku
polać i wymieszać sałatkę . Posypać obficie posiekanym koperkiem. wymieszać. Zostawić w lodówce na 20 min. aby odpoczeła.