Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięsno warzywna sałatka z zielonym sosem.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 150
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 150
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Szynkę, ser żółty, rzodkiewki i ostudzone jajka pokroić w kosteczkę, dodać odsączoną kukurydzę, wymieszać. Sos. Majonez wymieszać z tartym chrzanem, młodym jęczmieniem, doprawić solą i pieprzem. Brzegi salaterki wyłożyć plasterkami wędliny, nałożyć sałatkę, wyrównać. Przykryć równomiernie sosem, nałożyć wyciętego z sera zajączka i przeciętą rzodkiewkę.