Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie dalszy ciąg,ponieważ je uwielbiam zawsze robię w nowej formie,myślę,że i ten przepis Wam spasuje,ja serdecznie polecam:)
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 109
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 343
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 236
Pyszna babka na świąteczny stół
Odsłon: 3417
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 109
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 343
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 236
Pyszna babka na świąteczny stół
Odsłon: 3417
Składniki
Śledzie wymoczyć przez 3 godz.w zimnej wodzie ,co jakiś czas zmieniając wodę. Jajka ugotować na twardo. Pora przepołowić wzdłuż,umyć i osusyć ręcznikiem papierowym. Pokroić w cieńkie półksiężyce.Tak samo postąpić z paprykami i cebulką Śledzie kroimy w paski,papryki ,jajka ,oraz cebulkę.. Mieszamy wszystko ze śmietaną z dodatkiem pieprzu Nie solimy tylko dajemy w chłodne miejsce na kilka godzin,smaki się przegryzą.
Smacznego życzę!