Sałatki Przepis na:
Salatka włoska

Przepisów i artykułów: 5 Ocena: 10
Dodano: 23.10.2010
Odsłon: 2280
Salatka ta nadaje się zarowno na stól dla gosci jak i na wypad na plaże w upalny dzień zjawiskowo się komponuje z ukropem :) Połączenie dziwaczne ale naprawdę jest pyszna
Składniki
- makaron najlepiej świderki ugotowany all dente, pol paczki
- tuńczyk, 2puszki
- parówki cienkie, ok30-40dag
- warzywa w zalewie octowej, 1sloiczek
- kapary, 1słoiczek
- ogorek kiszony, 5szt
- olej z oliwek, 3-4lyzeczek
5-6 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Przygotowanie
-
makaron plus resztę składników mieszamy razem i co ważne ta sałatka najlepiej smakuje jak z dzień postoi w lodówce polecam serdecznie i jak zwykle SMacznego życzę
Komentarze do przepisu (0)