Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka i niskokaloryczna sałatka o bogatych wartościach odżywczych i wyśmienitym smaku :)
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 172
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 285
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 172
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 285
Składniki
Fasolkę szparagową oczyścić, umyć i ugotować na półtwardo w osolonym wrzątku, schłodzić. Rzodkiewki oczyścić, umyć, osuszyć, pokroić, pomidorki pokroić w ćwiartki.
Czosnek przecisnąć przez praskę i rozetrzeć z minimalną iloscią soli, dodać ocet, olej i doprawić pieprzem.
Fasolkę wymieszać z rzodkiewką i pomidorami, przełożyć do salaterki. Sałatkę podawać z sosem.