Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka i niskokaloryczna sałatka o bogatych wartościach odżywczych i wyśmienitym smaku :)
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45693
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23159
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1522
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45693
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23159
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1522
Składniki
Fasolkę szparagową oczyścić, umyć i ugotować na półtwardo w osolonym wrzątku, schłodzić. Rzodkiewki oczyścić, umyć, osuszyć, pokroić, pomidorki pokroić w ćwiartki.
Czosnek przecisnąć przez praskę i rozetrzeć z minimalną iloscią soli, dodać ocet, olej i doprawić pieprzem.
Fasolkę wymieszać z rzodkiewką i pomidorami, przełożyć do salaterki. Sałatkę podawać z sosem.