Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykwintna sałatka na kameralne przyjęcia.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 167
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 167
Składniki
Awokado obrać, pokroić w kostkę, skropić sokiem cytryny. Krewetki i groszek odsączyć z zalewy. Koperek drobno posiekać. Majonez rozrzedzić łyżką jogurtu naturalnego, dodać łyżkę ketchupu i kilka kropel sosu tabasco, starannie wszystko wymieszać. Pokrojone awokado, groszek, krewetki i koperek połączyć z sosem, doprawić do smaku solą i pieprzem. Schłodzić. Podawać z bagietką. Smacznego !