Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjna błyskawiczna sałatka. A jaki smak.....
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 179
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 78
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 179
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 78
Składniki
Rukolę dokładnie płuczemy i osuszoną wykładamy na talerz. Orzechy włoskie prażymy na suchej patelni. Pomidorki wyjmujemy z zalewy i kroimy w podłużne plastry , wykładamy na rukolę. Dodajemy pokrojonego oscypka , posypujemy pestkami dyni , słonecznika i grubo posiekanymi orzechami. Całość skrapiamy zalewą z suszonych pomidorów.