Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sałatka z pangą"
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 676
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 105
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 44
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2710
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 676
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 105
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 44
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2710
Składniki
Ryż ugotuj w osolonej wodzie według przepisu na opakowaniu. Odstaw go w chłodne miejsce, aby przestygł.
Pangę rozmroź, pokrój w małą kostkę i ugotuj w garnku na parze razem z umytą i przebraną fasolką szparagową.
Cebulę obierz z łupin i posiekaj w półtalarki, a paprykę przepłucz i potnij w kosteczkę. Marchewkę zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Wszystkie wymieszaj w misce, a następnie zalej sosem przygotowanym z oleju połączonego ze świeżym sokiem cytrynowym, doprawionym solą i pieprzem.Źródło: Kurier TV