Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna sałatka!!!Podbiła wiele imprez:)
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1887
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1743
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 108
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 65
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1887
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1743
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 108
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 65
Składniki
Piersi z kurczaka pokroić w małą kosteczkę, przełożyć do miski, wsypać przyprawę i dokładnie wymieszać.Następnie przełożyć na dobrze rozgrzaną patelnie z olejem.
Ogórki pokroić w cieńkie talarki.
Kukurydzę odsączyć z wody.
Kapustę pekińską pokroić na cieńkie paseczki.
1/3 majonezu wymieszać ze smietaną i przeciśniętymi przez praskę ząbkami czosnku.Doprawić solą, pieprzem.
Do szklannej miski wyłożyć na dno odsączone z oleju pierśi z kurczaka, następnie wyłożyc ogórki, a na to wysypać kukurydzę. Na górę wyłożyć kapustę pekińską, a na to wylać przygotowany sos z majonezu i śmietany.
Można podawać zaraz po przygotowaniu.Rewelacja!!!! Życzę smacznego:)