Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam tę sałatkę, zwłaszcza z dużą ilością sosu miodowo-musztardowego. Kilka składników, chwila przygotowań a sałatka jest naprawdę pyszna, lekko słodkawa przez sos i buraki, co przełamuje słony ser feta. Najchętniej jem ją do mięs.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457440
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1378
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2205
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 557
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457440
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1378
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2205
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 557
Składniki
Buraka i ser feta kroimy w kostkę, pomidorki przekrawamy na pół. Przekładamy do dużej miski wraz z roszponką i rukolą.
Przygotowujemy sos: mieszamy ze sobą olej, wodę, musztardę, miód, sól i pieprz.. Wlewamy do sałatki około 5 minut przed podaniem.