Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam tę sałatkę, zwłaszcza z dużą ilością sosu miodowo-musztardowego. Kilka składników, chwila przygotowań a sałatka jest naprawdę pyszna, lekko słodkawa przez sos i buraki, co przełamuje słony ser feta. Najchętniej jem ją do mięs.
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 287
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 14963
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2942
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 287
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 14963
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2942
Składniki
Buraka i ser feta kroimy w kostkę, pomidorki przekrawamy na pół. Przekładamy do dużej miski wraz z roszponką i rukolą.
Przygotowujemy sos: mieszamy ze sobą olej, wodę, musztardę, miód, sól i pieprz.. Wlewamy do sałatki około 5 minut przed podaniem.