Do góry

Sałatki Przepis na:

Sałatka z ryby wędzonej i kiszonej kapusty

Sałatka z ryby wędzonej i kiszonej kapusty

Autor:

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 14

Dodano:

Odsłon: 3263

Przepyszna postna sałatka w sam raz na wigilijny stół i nie tylko. Można ją podawać również do chleba :)

Składniki

  • 1/2 kg ryby wędzonej
  • 1/2 kg kapusty kiszonej
  • 1/2 kg ugotowanych ziemniaków
  • 3 jajka ugotowane na twardo
  • 1 cebula
  • sól, pieprz
  • majonez, zielenina
3-4 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Kapustę odcisnąć, posiekać. Ziemniaki, jajka i cebulę pokroić w kostkę. Ryby oczyścić, rozdrobnić, dodać pozostałe składniki. Dobrze wymieszać, posypać zieleniną. Można podawać z chlebem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Nevermore 16 grudnia 2017 Z kapustą, to jeszcze nie robiłem, ale jak widzę czas najwyższy wypróbować, bo smakowicie wygląda :) Odpowiedzi: 2 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń