Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka na szybko.
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1943
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1757
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 113
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 66
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1943
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1757
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 113
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 66
Składniki
Tortellini ugotowałem zgodnie z instrukcją zamieszczoną na opakowaniu, odcedziłem i przelałem zimną wodą. Polędwicę pokroiłem w kostkę. Z papryki usunąłem gniazdo nasienne i pokroiłem w kostkę. Ogórki pokroiłem w kostkę. Kukurydzę odsączyłem z zalewy. W misce wymieszałem tortellini z pokrojonymi składnikami.
W mniejszym naczyniu wymieszałem jogurt z majonezem, dodałem przeciśnięty przez praskę czosnek, wymieszałem i doprawiłem do smaku solą i pieprzem. Tak przygotowany sos wymieszałem ze wszystkimi innymi składnikami w misce. Posypałem natką pietruszki.