Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 1031
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 291
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 1031
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 291
Składniki
Najpierw gotujemy ryż według zaleceń na opakowaniu,czyli ok.15-20 min. Po ugotowaniu,ostudzamy.
W tym czasie możemy sobie odcedzić tuńczyka z zalewy i kukurydzę.Oba składniki mieszamy ze sobą.Wystudzony ryż dodajemy do reszty składników.Dokładamy majonez i jogurt,doprawiając pieprzem i solą według uznania.