Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam sałatki są dobrym uzupełnieniem codziennej diety.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 210
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 210
Składniki
Makaron gotujemy do miękkości w osolonej wodzie, w między czasie przygotowujemy resztę składników. Do miski wyjmujemy tuńczyka z puszki odlany z nadmiaru płynu,rozdrobnić widelcem,do tuńczyka dodajemy drobno pokrojoną w kosteczkę cebulę,oraz paprykę i ogórki konserwowe również pokrojone w kostkę, dodajemy również selera konserwowego. Gdy ugotuje się makaron odlewamy wodę i studzimy przelewając zimną wodą -odsączamy i dodajemy do reszty składników. Dodajemy majonez i mieszamy. Możemy doprawić do smaku solą i pieprzem ,jeśli ktoś lubi ostrzejszy smak.