Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 189
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 189
Składniki
młode ziemniaki dokładnie umyć i gotować w skórce ale tak by sie nie rozgotowały nastpenie upiec na patelni w przyprawach fileta i po upieczeniu pokroic go w kostke bądz większe kawałki nastpenie przyządzamy dip w misecze rozmieszac nalezy kilka łyzek majonezu z musztarda sokiem z cytryny i startym na papke czosnkiem ewentualnie mozna dodac troche wody do miski dodajemy pokrojone w mundurkach ziemniaki w wieksze kawalki fileta szczypiorek badz dymke i mieszmay z dipem z majonezu a na koncu doprawiamy sola i pieprzem