Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny dodatek na grillowe szaleństwo :)
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2290
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 4871
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 98
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2290
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 4871
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 98
Składniki
Ziemniaki umyć i ugotować w mundurkach. Po wystudzeniu obrać i pokroić w talarki, jeśli ziemniaki są duże to w półtalarki.Cebulę pokroić w piórka, dodać do niej zmiażdżony czosnek, posolić, polać octem i odstawić na kilka minut.
Do miseczki nałożyć majonez, śmietanę, musztardę, koperek i wszystko wymieszać do połączenia składników. Doprawić solą i pieprzem.
Ziemniaki połączyć z cebulą i czosnkiem, delikatnie wymieszać dwoma widelcami, przełożyć do salaterki i polać sosem koperkowym. SMACZNEGO!