Do góry

Zupy Przepis na:

Schab z kremem chrzanowym, pieczarkami i serem

Schab z kremem chrzanowym, pieczarkami i serem

Autor: Gennewife

Przepisów i artykułów: 7 Ocena: 10

Dodano: 21.02.2011

Odsłon: 3136

Przeze mnie i moich bliskich nazywane: "Pizzerki". Przepyszne! Nie wpisuję ilości składników, ponieważ to zależy od ilości schabów.

Składniki

> 6 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Tradycyjną metodą usmarzyć piersi z kurczaka

  2. Usmarzyć pieczarki z cebulką.

  3. Zmieszać je razem z kremem chrzanowym i kethupem.

  4. Powstały w ten sposób farsz nałożyć równomiernie na schaby.

  5. Zetrzeć żółty ser i posypać nim schaby.

  6. Tuż przed podaniem włożyć do piekarnika i zapiec, aż ser się roztopi.

  7. Smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń