Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Brukselka to kapusta brukselska, to warzywo, którego właściwości lecznicze i odżywcze doceniają przede wszystkim mamy. W trosce o zdrowie swoich dzieci starają się one włączyć to warzywo do ich jadłospisu. Zachęcam wszystkich do jedzenia brukselki.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 201
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 201
Składniki
1. Mięso kroimy w paseczki.
2. Przekładamy do miski doprawiamy ziołami: majerankiem, bazylią oraz solą i posypujemy mąką dokładnie mieszając
3. Schab smażymy na rozgrzanym oleju.
4. Podlewamy wodą i dodajemy kostkę rosołową, prużymy.
5. Gdy mięso jest już prawie dobre dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę.
6. Następnie dodajemy marchew oraz brokuły. 7. Prużymy aż warzywa i mięso będą dobre.
8. Danie gotowe. 9. Smacznego.