Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetne połączenie mięsa ze słodką żurawiną i ananasem. Więcej na : http://charlottegotuje.blogspot.com/ ZAPRASZAM ! przepis znaleziony na tastefully
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4493
Gdy nie mam pomysłu na obiad, wjeżdża ryba. Nikt nie marudzi ;) Poniżej pomys...
Odsłon: 27
Ten smalec, a właściwie pyszne skwarki ze smalczykiem, znam od lat. Gdy byłam...
Odsłon: 57
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4493
Gdy nie mam pomysłu na obiad, wjeżdża ryba. Nikt nie marudzi ;) Poniżej pomys...
Odsłon: 27
Ten smalec, a właściwie pyszne skwarki ze smalczykiem, znam od lat. Gdy byłam...
Odsłon: 57
Składniki
Kotlety smażymy tak jak zawsze, układamy w blaszce. Na każdy kotlet kładziemy plasterek ananasa, w dziurkę w ananasie wkładamy 1 łyżeczkę żurawiny i kładziemy na to plasterek sera żółtego z wyciętą dziurką tak, aby żurawina była na wierzchu. Zapiekamy w 180st C do czasu roztopienia się sera