Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetne połączenie mięsa ze słodką żurawiną i ananasem. Więcej na : http://charlottegotuje.blogspot.com/ ZAPRASZAM ! przepis znaleziony na tastefully
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 55
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 58
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 193
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11023
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 55
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 58
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 193
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11023
Składniki
Kotlety smażymy tak jak zawsze, układamy w blaszce. Na każdy kotlet kładziemy plasterek ananasa, w dziurkę w ananasie wkładamy 1 łyżeczkę żurawiny i kładziemy na to plasterek sera żółtego z wyciętą dziurką tak, aby żurawina była na wierzchu. Zapiekamy w 180st C do czasu roztopienia się sera