Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, puszysty sernik bez sera:) Niedawno zostałam mamą i przepis na ten sernik znalazłam w miesięczniku Mamo to ja. Nie podali tylko temperatury pieczenia. Zrobiłam to na wyczucie i wyszło bosko. Z gałką lodów pewnie smakuje jeszcze lepiej...
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 656
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 92
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 29
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2695
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 656
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 92
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 29
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2695
Składniki
Budyń połącz z żółtkami, dodaj jogurty bałkańskie, cukier waniliowy, olej. Wymieszaj.
Dodaj, delikatnie mieszając, ubite na sztywno białka z cukrem pudrem.
Na dnie tortownicy ułóż biszkopty, wylej na to masę serową. Piecz 80 min. w temperaturze ok. 170-180 stopni