Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 189
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 189
Składniki
Białka ubijamy na sztywno,dodajemy cukier i żółtka,a następnie mąkę z proszkiem i lekko mieszamy.Wlewamy do formy i pieczemy w 160-180 stopni 30-40 min.
Budynie rozpuszczamy w 1,5 szkl.PYSIA i gotujemy z pozostałymi.Rozsmarowujemy na cieście.Ukladamy delicje.Przykrywamy bitą śmietaną z jedną tężejącą galaretką rozpuszczoną w szklance wody.Polewamy pozostalymi galaretkami przyrządzonymi wedlug przepisu na opakowaniu.