Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mogą stać w lodówce nawet 2 tygodnie.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 234
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 234
Składniki
Na oleju zeszklić pokrojoną w półplasterki cebulę.Dodać cukier mieszać,aż się rozpuści,wlać ocet,wrzucić liść laurowy,angielskie ziele i koncentrat pomidorowy,dusić kilkanaście minut.
Zdjąć z ognia i dodać gorczycę.Wystudzić.
Wymoczone i osuszone filety pokroić na kawałki.Układać warstwami w słoju,przekładając każdą warstwę zimnym sosem.
Wstawić do lodówki na 2 dni aby się przegryzły.
.