Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przychodzi kaktus do kuchni i widzi – schabowe. Próbuje. Smakuje. Mlasnął raz, mlasnął dwa razy… I szok. Słodkie! Bez mięsa! Ale za to jakie pyszne!
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44702
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182179
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 300
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44702
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182179
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 300
Składniki
Fasolę i ser łączę z miodem i przyprawami. Blenduję do uzyskania gładkiej masy. Dodaję mąkę i mieszam do połączenia składników – musimy uzyskać konsystencję pasty. Schładzam w lodówce. Przygotowuję 3 talerze ze składnikami panierki. Na patelni rozgrzewam oliwę. Formuję niewielkie kotlety i obtaczam je kolejno w mące, jajku i bułce tartej. Smażę z 2 stron do zezłocenia panierki. Odsączam na ręczniku papierowym. Można wsuwać na ciepło i na zimno. Polecam z kwaśną konfiturą żurawinową albo świeżymi owocami /wiśnia/.