Do góry

Przekąski Przepis na:

Smażone pałki kurczaka.

Smażone pałki kurczaka.

Autor:

Przepisów i artykułów: 1191 Ocena: 13753

Dodano:

Odsłon: 296

Smażone pałki z kurczaka podane jako ciepła przekąska z domowym pieczywem.

Składniki

> 6 os. > 60 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Wymyte i wyczyszczone pałki nacieramy solą, pieprzem ziołowym i wegetą, zakrywamy folią spożywczą i wkładamy do lodówki na godzinę. Po godzinie smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron na rumiany kolor, do miękkości mięsa. Usmażone pałki z kurczaka podajemy jako ciepłą przekąskę ze swojskim pieczywem.

    Smacznego!!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń