Do góry

Napoje Przepis na:

Sok pomarańczowy z jarmużem.

Sok pomarańczowy z jarmużem.

Autor: FitSweet

Przepisów i artykułów: 69 Ocena: 733

Dodano: 05.03.2016

Odsłon: 1592

Soki owocowe, warzywne czy owocowo-warzywne robione w domu są bogate w witaminy, przeciwutleniacze, mikroelementy i sole mineralne, a nawet zapobiegają nowotworom. Z każdej strony docierają do nas takie właśnie informacje i opinie zachwalające domowe sokowanie.

Składniki

  • 1,5 kg pomarańczy
  • 200 g jarmużu
1-2 os. 15 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. 1) Jarmuż dokładnie umyć.

    2) Pomarańcze umyć i obrać.

    3) Wszystkie składniki przepuścić przez sokowirówkę.

    4) Gotowy sok wymieszać.

    5) Podawać od razu po przygotowaniu.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń