Do góry

Dodatki Przepis na:

Sos z warzyw

Sos z warzyw

Autor: Kubazel

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 3

Dodano: 09.02.2012

Odsłon: 2005

Danie jest szybkie, łatwe, tanie i pyszne. Można je zjeść z makaronem, który został np. z rosołu.

Składniki

5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Cebule i czosnek pokroić w kostki i poddusić na patelni.

  2. Marchew zetrzeć na grubych oczkach, wrzucić na patelnię i chwile dusić razem z cebulą i czosnkiem.

  3. Cebule i czosnek pokroić w kostki i poddusić na patelni.

  4. Marchew zetrzeć na grubych oczkach, wrzucić na patelnię i chwile dusić razem z cebulą i czosnkiem.

  5. Następnie wlać pomidory i poczekać, aż woda trochę odparuje.

  6. Jedyne co nam zostało to dodać przyprawy i wymieszać.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń