Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 1904
Żeberka w najzdrowszej wersji, nie smażone, nie duszone, nie pieczone: grillo...
Odsłon: 16
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 3057
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 1904
Żeberka w najzdrowszej wersji, nie smażone, nie duszone, nie pieczone: grillo...
Odsłon: 16
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 3057
Składniki
Umytą żurawinę włożyłem do rondelka, wymieszałem z cukrem, zalałem wodą wymieszaną z wiśniówką. Całość gotowałem na niedużym ogniu, mieszając od czasu do czasu. Gotowałem do momentu, aż owoce zaczęły pękać. Sos będzie dość rzadki, ale będzie gęstniał w miarę stygnięcia.