Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 268
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1336
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25222
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 268
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1336
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25222
Składniki
Umytą żurawinę włożyłem do rondelka, wymieszałem z cukrem, zalałem wodą wymieszaną z wiśniówką. Całość gotowałem na niedużym ogniu, mieszając od czasu do czasu. Gotowałem do momentu, aż owoce zaczęły pękać. Sos będzie dość rzadki, ale będzie gęstniał w miarę stygnięcia.