Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie paczuszki z płatów ryżowych wypełnione warzywami, tofu, ziołami i kiełkami w pysznym, kwaśno-słodkim sosie
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 107
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 10150
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5329
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 50
Dziś do pracy.
Odsłon: 696
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 107
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 10150
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5329
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 50
Dziś do pracy.
Odsłon: 696
Składniki
Wszystkie składniki sosu dobrze wymieszać (żeby cukier się rozpuścił) i odstawić. Tofu pokroić na cienkie, podłużne pałeczki. Na patelni rozgrzać olej i usmażyć tofu na rumiano z obu stron. Odsączyć na papierowym ręczniku/ Marchewki i ogórek pokroić w cienkie paseczki. Papier ryżowy zmoczyć ( postępować zgodnie z instrukcją na opakowaniu). Na papierze układać tofu, marchewkę, ogórek, zioła i trochę kiełków –zawinąć w roladki. Podawać z sosem do maczania.