Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek do dania głównego
Ciasto francuskie ze śliwkami nawiązuje do klasycznych, francuskich wypieków...
Odsłon: 878
Delikatny sernik na zimno à la straciatella to prawdziwa poezja smaku. Ciasto...
Odsłon: 111
Na pożegnanie lata proponuję bardzo świeży i oryginalny sernik z rzodkiewek....
Odsłon: 16
Ciasto francuskie ze śliwkami nawiązuje do klasycznych, francuskich wypieków...
Odsłon: 878
Delikatny sernik na zimno à la straciatella to prawdziwa poezja smaku. Ciasto...
Odsłon: 111
Na pożegnanie lata proponuję bardzo świeży i oryginalny sernik z rzodkiewek....
Odsłon: 16
Składniki
Rzodkiew obrałem, starłem na tarce o dużych oczkach. Oprószyłem solą, odstawiłem na 10 min. Odcisnąłem z wody. W misce wymieszałem rzodkiew z majonezem, śmietaną i posiekaną trybulą. Do smaku doprawiłem solą i pieprzem. Przed podaniem, schłodziłem w lodówce.