Do góry

Dania główne Przepis na:

Surówka z kapusty pekińskiej

Surówka z kapusty pekińskiej

Autor:

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 4

Dodano:

Odsłon: 2666

Pyszna, najlepsza do obiadu, mocno aromatyczna, dla osób, które nie mają nic przeciwko zapachowi czosnku :)

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Kroimy kapustę w wąskie paseczki, siekamy drobno cebulę i ucieramy na grubej tarce marchewkę. Wszystko razem mieszamy.

  2. Do miseczki wlewamy jogurt, dodajemy majonez, wyciskamy czosnek i dodajemy do tego czosnek granulowany. Wszystko mieszamy, doprawiamy solą i pieprzem.

  3. Nastepnie dodajemy do kapusty i wszystko razem mieszamy i odstawiamy na 10 min. Nastepnie zjadamy ze smakiem :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń