Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj kolejna surówka, coś ostatnio szaleje z nimi :) Dzisiaj głównym składnikiem jest kapusta kiszona, warto ją jeść, zwłaszcza na surowo. Zawiera mnóstwo witaminy C, która w jesiennie dni jest nam bardzo potrzebna. :)
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22477
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 94
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22477
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 94
Składniki
Rzodkiewki, marchewkę, ogórek zielony i koperek umyć. Kapustę kiszoną (nie opłukiwać) posiekać. Marchewkę zetrzeć na tarce o dużych w oczkach, rzodkiewki pokroić w paseczki, ogórek obrać i również pokroić w paseczki. Koperek drobno posiekać. Tak przygotowane warzywa wymieszać ze sobą. Doprawić solą i pieprzem, dodać oliwę z oliwek i dokładnie wymieszać.
Smacznego :)
:)
:)