Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste wykonanie sushi. Do tego przepisu polecam mięso z węgorza, ale oczywiście można użyć swojej ulubionej rybki.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 656
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 93
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 29
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2695
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 656
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 93
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 29
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2695
Składniki
Pokroić rybę na małe kawałki. Położyć na oleju i podsmażyć. Gdy się zarumieni (po ok. 2 minutach) dolać do oleju sos sojowy i podsmażać przez kolejne kilka minut, tak aby ryba nam się skarmelizowała. Na tależu ułożyć ryż - tak jak na obrazku. Na ryżu położyć usmażoną rybkę i całość zawinąć w glony. Przyprawić delikatnie chrzanem. Smacznego