Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Estetyczne, lekkostrawne, smaczne;-)
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 657
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 93
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 29
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2696
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 657
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 93
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 29
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2696
Składniki
Łososia kroimy w kostkę o grubości 1,5cm na 1,5cm. Nadziewamy na patyczki do szaszłyków, przyprawiamy solą morską oraz świeżo zmielonym pieprzem.
Rybę smażymy na oliwie z dodatkiem masła.
Przygotowujemy ciasto na placki cukiniowe poprzez dodanie startych: cukini oraz ugotowanych ziemników do tego mąka pszenna, jajko, sól oraz pieprz.
Placuszki smażymy na oliwie aby były rumiane.
Pomidorki koktajlowe smażymy chwilkę na oliwie.
Układamy wszystko na talerzu, dekorujemy rozmarynem oraz cząstką cytryny:-) Smacznego!