Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Szpinakowe roladki"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 217
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 217
Składniki
Szpinak udusić na tłuszczu. Osączyć. Dodać żółtka i wymieszać. Białka ubić, dodać do szpinaku. Wylać na blaszkę, upiec.
Jaja i marchewkę ugotować, pokroić. Ogórek i pieczarki pokroić. Masło utrzeć, dodając topiony ser i pozostałe .
Na wierzchu upieczonego szpinaku rozłożyć farsz. Zwinąć w rulon, przełożyć na deseczkę, przykryć. Schłodzić.
Czas: około godziny.Źródło: Dobry Tydzień